Transparent
Inloggen
Sluiten

Waalwijk verbiedt bekerfinale Jong Feyenoord/Excelsior

21 april 2011 18:18 - RKC Waalwijk

De burgemeester van Waalwijk heeft de bekerfinale bij de beloften tussen Jong Feyenoord/Excelsior en Jong Vitesse/AGOVV verboden. De interesse van Feyenoord-kant voor kaarten was enorm. In totaal zouden er maximaal 3900 Feyenoord fans mee kunnen. RKC, dat de bekerfinale voor beloftenelftallen de laatste jaren organiseert, stelt enorm teleurgesteld te zijn door de beslissing. De KNVB zal later met een verklaring komen.

De veiligheidsrisico’s rondom deze wedstrijd zijn middels preventieve maatregelen niet afdoende te beperken, zo staat te lezen op Vitesse.nl. Bovendien zou het laten spelen van de wedstrijd hele hoge politiekosten met zich meebrengen. Burgemeester Kleijngeld betreurt het dat hij deze maatregel heeft moeten nemen. “Ik zou deze maatregel niet nemen wanneer ik zeker zou weten dat het een groot feest wordt in en om het stadion in Waalwijk. Er zijn echter teveel signalen die de conclusie rechtvaardigen dat het spelen van deze finale voor de gemeente Waalwijk en de gemeenschap enkel nadelige gevolgen heeft”.

Meer op RKC Waalwijk




Tags

bekerfinale jong excelsior vitesse afdoende agovv beloftenelftallen beperken betreurt gemeenschap gemeente kleijngeld knvb meebrengen middels politiekosten preventieve rkc veiligheidsrisico verboden

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.145 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane bijlow china danall dijk geertruida gimenez hartman immigratie israel jong koeman kraay kuijt kuip middenveldert navo nederland oekraine oorlog oranje pvv reijnders rusland russen rutte slot telegraaf westerse wieffer