Transparent
Inloggen
Sluiten

Van Seggelen: "de verschillen tussen spelers en huizen nog eens op een rij"

Verslaggever: S

De voorzitter van de spelersvakbond VVCS reageert in zijn maandelijkse column op de recente uitspraken van Feyenoord-voorzitter Van der Herik over de blessures van Collen en Van Haaren. Feyenoord sprak van verborgen gebreken en wilde juridische stappen ondernemen tegen NEC en Roda om een deel van de transfersom terug te krijgen.

Volgens Van Seggelen is dit "eigenlijk te dom voor woorden" en is de vergelijking die Van der Herik maakte met de huizenmarkt beledigend: "Je zou zeggen dat het overbodig is, maar misschien is het toch goed om de verschillen tussen huis en speler eens op een rijtje zetten", aldus de VVCS-voorzitter. De twee zijn bij de medische keuring uitvoerig getest en hebben zelfs bloed af moeten geven, iets dat wettelijk niet eens is toegestaan. Bovendien hadden de spelers niet eerder klachten, waren nooit geblesseerd bij hun vorige clubs.

"Als Van den Herik zich al meent te moeten afvragen waarom deze spelers geblesseerd zijn geraakt en zo langzaam herstellen, zou hij eerder bij zijn eigen organisatie te rade kunnen gaan. Nu kan hij onmogelijk verwachten serieus genomen te worden."

Je kunt vanalles van de actie van Van der Herik zeggen, in elk geval heeft het flink veel stof op laten waaien. Ook de fans lijken het in meerderheid oneens te zijn met de voorzitter: 75,5% antwoordde negatief op de vraag of Feyenoord gelijk had. De nieuwe Feyenoord Poll vraagt naar de verwachtingen van de supporters over het kampioenschap: welke club wordt de grootste concurrent?

Meer op VVCS - "Spelers zijn niet van steen"




Tags

herik seggelen huizen vvcs beledigend bloed collen column gebreken haaren huizenmarkt keuring maandelijkse ondernemen oneens poll roda spelersvakbond stof vanalles verborgen waaien wettelijk

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 29.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane albert arne arneslot bijbehorend dtk fitheid gelul jacobs jans joseph kraaij liverpool marquis meewerkt middenveldert milambo ondertekend oosting opgewaardeerd peeters persie ron schreuder slot stengs streuer twente yoda zeroukki