Transparent
Inloggen
Sluiten

Van den Herik denkt aan hoger beroep in zaak tegen Feyenoord

9 april 2011 00:22 - Telegraaf.nl

In het programma Voetbal International liet Jorien van den Herik weten van plan te zijn in hoger beroep te gaan tegen de uitspraak van de Rotterdamse rechtbank deze week in de zaak die hij tegen zijn vroegere club had aangespannen. De voormalige preses vindt dat de huidige clubleiding zich nog steeds niet fatsoenlijk gedraagt tegenover hem.

"Ik zou liever de zaak helemaal afsluiten. Zo zou het moeten zijn. Maar ik heb me flink geërgerd donderdag aan een bericht op de website van Feyenoord. Ze halen er steeds weer dossiers bij waarvoor ik al lang niet meer verantwoordelijk ben. Dat moet een keer afgelopen zijn. Ik denk dat ik in hoger beroep een goede kans maak om mijn zaak alsnog te winnen.”

Feyenoord is veroordeeld tot het betalen van een bedrag van ruim 40.000 euro aan Van den Herik. De voormalige clubleider claimde een bedrag van 3 ton aan juridische kosten die hij van 1999 tot 2008 zou hebben gemaakt in de FIOD-zaak bij de Rotterdamse club. "Destijds is afgesproken dat het de voorzitter niets mocht kosten. Ik heb er in die zaak ook alles aan gedaan. Maar mijn kosten zijn nooit vergoed. Dat lijkt me niet juist."

Meer op Telegraaf.nl




Tags

beroep herik claimde clubleider dossiers fiod gedraagt geergerd jorien preses rechtbank ton vergoed vroegere

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.426 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane again arne arneslot championship jans joseph kloese kraaij liverpool marquis middenveldert milambo oosting peeters performance persie poor reds schreuder slot stengs there think twente what will year yoda zerrouki