Transparent
Inloggen
Sluiten

Feyenoord beperkt medewerking aan RTV Rijnmond tot minimum

6 april 2011 19:07

Feyenoord stelt op haar website beperkt tevreden te zijn met de rechtzetting van Radio Rijnmond dat de directie geen eenmalige toelage heeft ontvangen, maar een jaarlijkse. Volgens Feyenoord blijft daardoor de kwalijke suggestie hangen dat de directie van Feyenoord bonussen ontvangt. Dit terwijl het hier gaat om reguliere arbeidsvoorwaarden voor de directie die al jaren gelden en vast onderdeel uitmaken van de salarisstructuur van de huidige, maar ook van de vorige directie, in het kader van een bijdrage aan pensioen, levensverzekering of levensloop.

De club zal een klacht indienen bij de Raad voor de Journalistiek. Verder is besloten dat de medewerking van Feyenoord aan programma’s van RTV Rijnmond tot een minimum zal worden beperkt. Dit betekent onder meer dat spelers, trainers en andere medewerkers van Feyenoord tot nader order niet in programma’s van de regionale zender zullen verschijnen en ook niet zullen meewerken aan interviews.

Meer: Feyenoord.nl




Tags

rijnmond minimum eenmalige journalistiek kader kwalijke levensloop levensverzekering pensioen rechtzetting salarisstructuur suggestie toelage zender

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.456 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aantrekkelijke acardipane arne arneslot beelen bijlow brands driessen dtk geluisterd gio gunnen kasperk kloese kraaij liverpool meijer middenveldert oosting pastoor podcast pusic slot sobat streuer trauner twente voortzetten wehave yoda