Transparent
Inloggen
Sluiten

Emerton blijft in Rotterdam

21 december 2001 11:30

Verslaggever: JW

Hoewel steeds meer clubs uit het buitenland interesse tonen in Feyenoorders Brett Emerton zal de Australische verdediger/middenvelder toch gewoon in Rotterdam voetballen tot het eind van dit seizoen. Weliswaar zijn er enkele clubs die er geen probleem van zouden maken om 'de hoofdprijs' voor Emerton te betalen maar Feyenoord wil heb absoluut behouden tot het eind van dit seizoen. Om welk bedrag het exact gaat is niet geheel bekend maar naar verluidt zou Leeds rond de 50 miljoen willen bieden voor Emerton. Feyenoord-voorzitter Van den Herik heeft zijn collega van Leeds, Peter Ridsdale echter duidelijk gemaakt dat er over een transfer voorlopig nog niet valt te praten.

Meer op




Tags

emerton leeds australische brett herik hoofdprijs ridsdale

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.477 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane albert arneslot arsenal arteta automation bommel both digital domain during fildena google heerenveen how intensiteit into kuip marketing modern performance pwas schreuder seo services slot stuivenberg superwebdevelopment web wehave