Transparent
Inloggen
Sluiten

Been wil hoop op play-offs nog niet opgeven

30 maart 2011 21:26

In de nieuwe uitgave van Voetbal International laat Mario Been weten de hoop op het halen van de playoffs voor Europees voetbal nog niet op te geven "Zes keer winnen en alles is nog mogelijk. De huidige lijn moeten we doortrekken. We hebben dit seizoen veel kritiek gekregen. Kon ik begrijpen, want we stonden er ook niet florissant voor. Maar de laatste twee maanden hebben we de weg omhoog gevonden. De wedstrijd bij Roda was een tegenvaller, maar die moet geen opmaat worden voor een slechte eindfase van het seizoen. Ik wil de competitie positief afsluiten."

"Niet alleen om nog in de race te blijven voor die play-offs, maar ook richting volgend seizoen, voor onze supporters en het gevoel. Als we komende zaterdagavond van AZ winnen, geloof ik nog steeds in een goed einde van het seizoen."




Tags

opgeven florissant opmaat playoffs roda

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.628 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane arneslot beleeft belenenses benfica brug doorbrak eredivisie estoril geertruida guyana hartman jong kaapverdie leipzig lissabon opwachting pikte pina porto portugal slot smal stengs timber uitblinkende wagner wehave wieffer willykment