Transparent
Inloggen
Sluiten

Been: komst Van Hanegem zou absoluut geen meerwaarde zijn geweest

18 maart 2011 21:50

Niemand binnen Feyenoord zat volgens Mario Been te wachten op Willem van Hanegem. Laatstgenoemde bood in januari zijn diensten aan bij de Rotterdammers en sprak daar destijds over met Been. Volgens de trainer van de Rotterdammers was het bestuur geenszins van plan om Van Hanegem een functie toe te bedelen, zo liet Been weten tegen RTV Rijnmond. ,,Ik heb vanuit het bestuur nooit druk gevoeld om met Van Hanegem te gaan praten want zij wilden hem ook helemaal niet."

Been vond de komst van Willem Van Hanegem bij voorbaat eigenlijk al overbodig. ,,Met alle respect voor zijn staat van dienst maar de komst van Van Hanegem zou absoluut geen meerwaarde zijn geweest."




Tags

hanegem bestuur bedelen laatstgenoemde rijnmond

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.433 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane arne arneslot bijbehorend bijlow dtk fitheid gelul jacobs jans joseph kraaij liverpool marquis meewerkt middenveldert milambo ondertekend oosting opgewaardeerd opvoeren peeters persie ron slot stengs streuer twente wereldsalaris zeroukki