Transparent
Inloggen
Sluiten

'Fer maakt een heel gedreven indruk'

18 maart 2011 18:42

Leroy Fer staat aanstaande zondag voor het eerst sinds de pijnlijke nederlaag in Eindhoven weer in de basis bij Feyenoord. Mario Been liet tegenover Eredivisie Live weten erg tevreden te zijn hoe Fer zich de laatste weken heeft opgesteld. "Fer heeft zeer volwassen gereageerd op het feit dat hij niet speelde de laatste weken. Maar ik denk dat deze situatie misschien nog wel vaker in zijn carrière zal plaatsvinden. Hier is hij alleen maar sterker van geworden. Met Leroy hebben we wel weer meer duelkracht op het middenveld. En dat kunnen we zondag goed gebruiken. Hij maakt een hele gedreven indruk op mij."




Tags

fer duelkracht eredivisie

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.618 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane arneslot beleeft belenenses benfica bosz brug doorbrak eredivisie estoril geertruida guyana hartman jong kaapverdie leipzig middenveldert pina portugal restwaarde schouten slot smal sparta stengs stewart timber wehave wieffer willykment