Transparent
Inloggen
Sluiten

Van Geel wil in voorbereiding nieuwe poging wagen Castaignos te huren

14 maart 2011 13:32

Tegenover Nusport liet Martin van Geel weten dat hij in de voorbereiding op het nieuwe seizoen een nieuwe poging wil doen om Luc Castaignos en Inter te interesseren voor een huurperiode. "Uit interviews met Castaignos begrijp ik dat hij vooralsnog liever bij Inter de concurrentie aangaat met Diego Milito en Samuel Eto’o. Maar als hij er in de zomer achterkomt dat hij in Italië niet aan spelen gaat toekomen, verandert hij misschien van mening. Ik vind het een serieuze optie om dan een poging bij hem te wagen. Als Castaignos hier volgend seizoen op huurbasis speelt, kan hij zich bij zijn vertrouwde club doorontwikkelen. Hij is nog maar achttien, hè."

Meer: Nusport




Tags

castaignos poging inter aangaat achterkomt diego eto huurperiode interesseren milito samuel toekomen

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.649 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane alireza arne arneslot bong bullaude candelaria dortmund gijs hartman ivanusec kasperk kraaij livetructiepdemnay lopez marwijk nuri sahin sem slot smal steijn stengs turkije twente ueda wehave willykment yoda zerrouki