Transparent
Inloggen
Sluiten

Mulder sluit zich maandag weer aan bij de groep

11 maart 2011 14:50 - Feyenoord.nl

Doelman Erwin Mulder zal zaterdag met een individuele training de training hervatten. Aanstaande maandag sluit hij weer volledig aan bij de groepstraining. Rob van Dijk is zondag zijn vervanger. "Dit hebben we in goed overleg met elkaar besloten, vooral op gevoel", vertelde Been vrijdag op de officiële website. "Het is beter voor Erwin om nog een paar dagen rust te hebben, ook vanwege de spanning in zijn lichaam. Gisteren zijn we met de hele groep op de begrafenis van zijn vader geweest. Erwin vond het geweldig dat wij er waren en vertelde dat hij daar heel veel steun uit haalde. Daar ging het ons om."

Meer op Feyenoord.nl




Tags

erwin mulder dijk groepstraining

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.721 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane arneslot bewindslieden coalitie dortmund excelsior fcb hancko italiaan jong kabinet kasperk kraaij liverpool middenveldert minteh nederland nieuwkoop oppositie plasterk rechtse sahin slot steijn wehave wieffer wilders willykment yoda zetels