Transparent
Inloggen
Sluiten

Blokland: we pakken het groots aan

11 maart 2011 11:43

Zoals bekend staat de wedstrijd zondag tussen Feyenoord en NAC in het kader van de inzamelingsacties onder supporters en bedrijven. De teller staat op 800.000 euro en het doel is dit bedrag op te tillen naar een miljoen euro. Pim Blokland in het Algemeen Dagblad: "In en rond de kuip zijn er allerlei acties. We pakken het groots aan."

De spelers van Feyenoord treden zondag tegen NAC in een speciaal wedstrijdshirt aan. De Rotterdammers dragen het logo van de Vrienden van Feyenoord op het shirt. De shirts zullen vervolgens geveild worden voor de actie. Blokland zal aanstaande zondag voor de aftrap van het duel met NAC het eerste op naam gestelde certificaat van SSF overhandigen aan de supporter die december vorig jaar als eerste zijn financiële steun gaf aan Feyenoord.

"Dat de aanhang van Feyenoord zoveel geld bijeen weet te brengen, is uniek in Nederland, misschien zelfs in Europa. Daar mogen we met zijn allen trots op zijn", aldus Pim Blokland.




Tags

blokland nac aanhang aftrap certificaat inzamelingsacties kader kuip logo nederland overhandigen ssf tillen

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 29.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aantrekkelijke acardipane arne arneslot bijbehorend bijlow dtk geluisterd gelul kasperk kloese kraaij kwestie liverpool meewerkt meijer middenveldert ondertekend oosting opgewaardeerd opvoeren pastoor podcast pusic slot streuer trauner twente voortzetten yoda