Transparent
Inloggen
Sluiten

Bosvelt geopereerd aan gebroken jukbeen

16 december 2001 18:08

Verslaggever: RvN

Paul Bosvelt heeft aan een botsing met PSV aanvaller Jan Vennegoor of Hesselink een gebroken jukbeen overgehouden. Hij moest in de slotfase dan ook gewisseld worden. Bosvelt werd direct naar het ziekenhuis gebracht een daar geopereerd. Aan het begin van het seizoen was hij met hetzelfde euvel 6 weken uitgeschakeld en speelde en trainde hij enige tijd met een speciaal masker. Dat masker lijkt nu weer uit de kast te kunnen komen.

Bosvelt zal in ieder geval de laatste wedstrijden van dit jaar missen. Gelukkige bijkomstigheid voor hem is dat de winterstop er over een week al aankomt en hij daardoor slechts een beperkt aantal wedstrijden hoeft te missen.

Meer op




Tags

bosvelt jukbeen masker aankomt bijkomstigheid botsing euvel hesselink kast overgehouden vennegoor

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.472 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane albert arneslot arsenal arteta automation bommel both digital domain during fildena google heerenveen how intensiteit into kuip marketing modern performance pwas schreuder seo services slot stuivenberg superwebdevelopment web wehave