Transparent
Inloggen
Sluiten

Been hoopt dat Vlaar, Wijnaldum, Fer en De Vrij met contractverlenging signaal willen geven

5 maart 2011 10:36

Feyenoord-trainer Mario Been doet een beroep op de spelers Ron Vlaar, Georginio Wijnaldum, Leroy Fer en Stefan de Vrij om hun contract open te breken en te verlengen bij Feyenoord. "Ze zouden daarmee een sterk signaal geven naar de ploeg en naar het publiek van Feyenoord", zegt Been in DE Telegraaf.

"De contracten van deze jongens lopen op korte termijn af. Zij zeggen dat ze ook ambities hebben en ze willen weten wat Feyenoord van plan is. Wij, als club, willen in de eerste plaats de selectie bij elkaar houden en we willen volgend seizoen weer meedoen om een plek bij de eerste vijf. Het zou goed zijn als deze spelers hun ambities juist hier vertalen op het veld en de groei van de club meemaken."
Jeugd

De coach denkt dat juist door de vele speeltijd die de jonge voetballers krijgen bij Feyenoord hun ontwikkeling niet heeft stilgestaan en ze volop kansen krijgen. "Hier, bij Feyenoord, kun je spelen en je ontwikkelen. In het buitenland heb je die zekerheid niet. Daar kun je nog heen gaan als je een paar jaar in Feyenoord 1 hebt gespeeld. Kijk op dit moment naar Diego Biseswar. Vlaar zit dicht tegen het Nederlands elftal aan. Wijnaldum staat na een mindere fase op acht doelpunten, De Vrij ontwikkelt zich enorm, Fer moet op dit moment even knokken voor een basisplaats maar daar wordt hij ook sterker van."

"Ook met de talenten in de Feyenoord Academy gaan we praten. Er liggen voor die jongens grote kansen om het eerste elftal te halen. Als je een paar jaar meedraait kom je in het buitenland wel met een andere status binnen dan als 16-jarige, die zich nog helemaal moet opwerken tot het eerste elftal."




Tags

fer vlaar wijnaldum academy beroep biseswar diego opwerken ron stefan telegraaf vertalen

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 29.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane arneslot beleeft belenenses benfica bosz brug doorbrak eredivisie estoril geertruida hartman jong leipzig middenveldert mijns pina portugal restwaarde schouten slot smal sparta stengs stewart timber twente wehave wieffer willykment