Transparent
Inloggen
Sluiten

Connolly wil terug naar Feyenoord

29 maart 2000 21:11 - Voetbal International

Verslaggever: RvN

Waar Rob Baan volgens VI al eens voorzichtig informeerde bij FC Twente naar Jan Vennegoor of Hesselink om Cruz op te volgen, heeft Feyenoord in eigen loondienst ook een speler die hoopt op die plek. Bij Excelsior speelt momenteel op huurbasis de Ier David Connolly. De Ier is volledig uit de gratie geraakt bij Leo Beenhakker, maar liet vandaag weten te hopen dat bert van Marwijk hem een nieuwe kans wil geven.

In de eerste divisie maakt hij bij Excelsior behoorlijk veel indruk. Gezien zijn status en salaris (hij is met afstand de best verdienende speler in loondienst van Feyenoord) mag dat ook niet opmerkelijk gevonden worden.

'Feyenoord heeft nog niet met me gesproken. Mijn contract loopt nog een jaar door, dus in theorie kunnen ze met me doen wat ze willen. Als Feyenoord vindt dat het David Connolly niet nodig heeft kan ik daar mee omgaan. Ik heb die teleurstelling immers al eens moeten slikken.'aldus Connolly in VI. De Ier heeft het meer dan uitstekend naar zijn zin bij Excelsior en zou voor wat betreft de sfeer graag willen blijven. Alleen wil hij de stap hogerop nu wel wagen en wil hij vooral Jorien van de Herik, die altijd vertrouwen in hem heeft gehad, laten zien wat hij daadwerkelijk kan betekenen voor Feyenoord.

Meer op Voetbal International


Tags

connolly excelsior loondienst baan beenhakker cruz gratie herik hesselink hogerop informeerde jorien leo marwijk opmerkelijk slikken theorie twente vennegoor verdienende

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 25.344 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws
Tagcloud

advocaat ahmadi arnesen beek botteghin conteh dickie dirkteur fer hamburg hanegem investeringsmaatschappijen kampioensschap karim kerels kuip liefdadigheidsinstellingen linssen ophoesten pauli petrovic ramesoe realist schelvis senesi toegevoegde twente varkenoord verheugen voordoet