Transparent
Inloggen
Sluiten

Biseswar: Ryo Miyaichi brengt plezier in de ploeg

1 maart 2011 22:20

Gisteren in De Telegraaf liet de opgeleefde Diego Biseswar weten welke verandering juist Ryo Miyaichi bij Feyenoord te weeg heeft gebracht. Biseswar forceerde zondag een penalty na een driedubbele schaar. Biseswar: "Het was de truc van Ryo die ik nadeed. Maar we gaan niet zomaar lopen showen. Er is op dit moment een heerlijke klik met Ryo. Als hij naar binnenkomt met zijn snelheid speelt hij mij zo snel in, dat ik daardoor vrij ben en de actie kan maken. Op die manier laten we zien dat Feyenoord weer de baas is in eigen huis. Dat ’Gini’ daardoor vier keer scoort, vinden Ryo, de andere jongens en ik alleen maar prachtig."

Volgens Biseswar acclimatiseert Ryo Miyaichi in recordtempo in Rotterdam. "Ik hou zelf van gekkigheid en sfeer in de kleedkamer. Ryo moet overal om lachen. Ook al kan hij niet alles verstaan. Maar hij is heel de dag vrolijk. Echt, die gozer lacht elke dag. Maar hij is vooral leergierig en dat vinden we met z’n allen zo leuk aan hem. Na een dag wist hij al wat ’kaatsen’ was. En zo pikt hij elke dag meer op. Het plezier dat we nu weer met z’n allen hebben, is zo heerlijk voor de ploeg."




Tags

ryo biseswar miyaichi acclimatiseert binnenkomt diego driedubbele forceerde gekkigheid gini kaatsen leergierig nadeed opgeleefde recordtempo schaar showen telegraaf truc verstaan vrolijk

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.454 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aantrekkelijke acardipane arne arneslot bijbehorend bijlow dtk geluisterd gelul kasperk kloese kraaij kwestie liverpool meewerkt middenveldert ondertekend oosting opgewaardeerd opvoeren pastoor podcast pusic slot streuer trauner twente voortzetten wehave yoda