Transparent
Inloggen
Sluiten

Voorbeschouwing PSV op wedstrijd tegen Feyenoord

16 december 2001 00:50

Verslaggever: RvN

De druk ligt volledig aan de kant van PSV voorafgaand aan de topper tussen PSV en Feyenoord in de uitverkochte Kuip. PSV moet winnen om in de race te blijven om het kampioenschap. Bij verlies wordt de achterstand zo ongeveer onoverbrugbaar. Als het wint, mag het nog hopen op een slechte periode van Ajax en Feyenoord in de tweede seizoenshelft. Dat is bij PSV ook iedereen zich bewust. Gerets: 'Aan een gelijkspel hebben we eigenlijk niets, we moeten winnen om nog in de race te blijven'.

Eric Gerets had met het wegvallen van Johann Vogel voor het duel van PSV tegen Feyenoord opnieuw een tegenslag te verwerken. Het meespelen van Lucius is nog twijfelachtig. Daartegenover staat de terugkeer van het viertal Arnold Bruggink, Wilfred Bouma, Jan Heintze en Patrick Lodewijks voor het duel tegen de Rotterdammers. Bruggink en Heintze zijn diretc zeker van een basisplaats. Gerets zal voor de linkshalfplaats moeten kiezen tussen de net fitte Bouma en de meer aanvallende Gakhokidze.

Bij PSV ontbreken in ieder geval John de Jong, Mateja Kezman, Kevin Hofland, Johann Vogel en Kralj nog, een hele linie dus. Mark van Bommel keert terug in de basis, Lucius zal de plek van Johann Vogel overnemen, als hij fit is tenminste. Anders zal Addo opnieuw op het middenveld uit moeten komen.

Vermoedelijke opstelling PSV: Waterreus, Ooijer, Faber, Nikiforov, Heintze, Rommedahl, Van Bommel, Lucius (Addo), Bouma (Gakhokidze), Bruggink en Vennegoor of Hesselink.

Meer op




Tags

bouma bruggink gerets heintze johann lucius vogel addo bommel gakhokidze voorbeschouwing arnold daartegenover diretc faber hesselink hofland jong kezman kralj kuip linkshalfplaats lodewijks mateja nikiforov onoverbrugbaar ooijer rommedahl topper twijfelachtig vennegoor waterreus wegvallen wilfred

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 29.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane albert arne arneslot arsenal arteta both brain brands clearly detailed during gaal giggs gio got incredible intensiteit into kasperk liverpool match modern pastoor players pusic slot stuivenberg wehave yoda