Transparent
Inloggen
Sluiten

Voorbeschouwing Feyenoord op wedstrijd PSV

16 december 2001 00:39

Verslaggever: RvN

Feyenoord kent een reeks blessureproblemen voorafgaand aan de wedstrijd tegen PSV. Woensdag kwam daar de Japanner Ono nog bij. Vrijdag liet hij zijn knieblessure nog onderzoeken in het ziekenhuis. De verwachting is dat hij er zondag ondanks alles toch bij is met een ingetapte knie. Dat geldt niet voor De Visser die in het duel tegen Den Bosch geblesseerd raakte en tegen PSV zal ontbreken.

Maar er was ook goed nieuws voor Van Marwijk. Brett Emerton en Kees van Wonderen leken op de laatste training zodanig hersteld van hun ongemakken dat ze er zondag naar alle waarschijnlijkheid gewoon bij kunnen zijn.

Spelers die zeker ontbreken zijn dus: Collen, Van Haaren, Van Gobbel, Boutahar en De Visser.

Vermoedelijke opstelling Feyenoord: Zoetebier, Gyan, De Haan, Van Wonderen, Rzasa, Emerton, Bosvelt, Ono, Paauwe, Tomasson en Van Hooijdonk.

Van Marwijk ziet PSV ondanks de gigantische achterstand als een van de twee concurrenten voor de titel. 'PSV doet nog steeds mee. Vorig seizoen startte het ook slecht, stond zelfs bij de winterstop vijf punten achter op ons, maar werd uiteindelijk wel kampioen', aldus Van Marwijk.

Meer op




Tags

marwijk emerton ono visser voorbeschouwing wonderen blessureproblemen bosvelt boutahar brett collen gigantische gobbel gyan haan haaren hooijdonk ingetapte ongemakken paauwe rzasa titel tomasson waarschijnlijkheid zoetebier

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 29.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aanvoer acardipane administratieve bayern blind danall gaal geloofwaardigheid gemeente gravenberch hancko herik intensiteit jorien kloese knvb kokcu kroes kuip madrid middenveldert milambo praag renovatie rvc sobat volkslied willykment woningbouw yoda