Transparent
Inloggen
Sluiten

Arsenal scout noemt interesse voor De Vrij onzin

23 februari 2011 08:36

In De Telegraaf noemde hoofdscout Steve Rowley van Arsenal de berichten over interesse van Arsenal voor Stefan de Vrij onzin. "Met Feyenoord werken we op dit moment goed samen en de relatie is uitstekend. Daarom was het bericht bij de NOS-televisie, waar werd gemeld dat ik bij ADO-Feyenoord was en Stefan de Vrij (18) bij de club wil weghalen, onzin en pijnlijk voor alle betrokkenen. Wij zoeken geen centrale verdediger, De Vrij heb ik nooit bekeken en tijdens ADO-Feyenoord zat ik in mijn favoriete Indische restaurant in Londen. Als we ooit interesse in een speler van Feyenoord zouden hebben, maken we dat openlijk aan Stanley Brard of Eric Gudde bekend. Dat zijn de mensen met wie wij communiceren.”

Rowley geeft aan dat Arsenalop dit moment geen enkele interesse in spelers van de Rotterdammers heeft en ook nooit de bedoeling heeft gehad om op basis van de samenwerking een optie te hebben op spelers.




Tags

arsenal onzin ado rowley stefan arsenalop brard communiceren gudde indische londen nos restaurant steve telegraaf weghalen

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.461 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane albert arne arneslot arsenal arteta both brain brands clearly detailed during gaal giggs gio got incredible intensiteit into kasperk liverpool match modern pastoor players pusic slot stuivenberg wehave yoda