Transparent
Inloggen
Sluiten

Arsenal drong aan op mediastilte Miyaichi

20 februari 2011 16:16

Ook na wedstrijden staat Ryo Miyaichi vooralsnog de media niet te woord. Op verzoek van Arsenal wordt de jonge Japanner uit de wind gehouden, zo meldt een woordvoerder van Feyenoord op Telegraaf.nl. "Arsenal heeft ons zaterdag officieel per brief op de hoogte gesteld van hun standpunt over de ontwikkeling van Ryo. Ze willen dat hij zich snel thuis gaat voelen bij ons en dat hij snel de Engelse taal leert. Daarbij wil Arsenal dat zijn focus volledig op voetbal ligt. Dus momenteel geen interviews en andere activiteiten voor de media. Komende week zal ik nog even informeren in Londen wat nu wel en niet kan met Ryo."




Tags

arsenal miyaichi ryo drong mediastilte brief londen telegraaf wind

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.454 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aantrekkelijke acardipane arne arneslot bijbehorend bijlow dtk geluisterd gelul kasperk kloese kraaij kwestie liverpool meewerkt middenveldert ondertekend oosting opgewaardeerd opvoeren pastoor podcast pusic slot streuer trauner twente voortzetten wehave yoda