Transparent
Inloggen
Sluiten

Vogel en Ono twijfelgevallen voor zondag

13 december 2001 23:19

Verslaggever: RvN

Zowel PSV als Feyenoord hebben aan het bekeravontuur van afgelopen woensdag een nieuw blessuregeval kunnen toevoegen aan hun al enorme lijst. Bij PSV was dat Johann Vogel. Hij moest in de rust gewisseld worden voor Addo. Zijn achillespees blijkt achteraf mee te vallen en de hoop is dan in Eindhoven ook dat hij zondag aanwezig is. Aan de kant van Feyenoord raakte ook Ono geblesseerd. Na een aantal aanslagen moest de Japanner er woensdag met een kuitblessure vanaf. Het meespelen van de gevaarlijkste speler van Feyenoord is hoogst onzeker.

Bij Feyenoord zijn verder Elmander, Emerton en Van Wonderen nog vraagtekens, al lijken de eerste twee de wedstrijd zeker wel te halen. Bij PSV is het de bedoeling dat Arnold Bruggink en Wilfred Bouma zondag weer bij de selectie kunnen zitten.

Meer op




Tags

ono vogel twijfelgevallen aanslagen achillespees addo arnold bekeravontuur blessuregeval bouma bruggink elmander emerton johann wilfred wonderen

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.491 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane achieve advocaat arneslot brighton chelsea citrate dysfunction erectile fildena geertruida hancko hartman kasperk kloese kraaij liverpool maaskant medication pastoor post potter pusic sildenafil slot timber voetbalprimeur wehave wieffer yoda