Transparent
Inloggen
Sluiten

Domper voor Feyenoord door gelijkspel in slotfase: 2-2

20 februari 2011 14:24

Feyenoord is zondagmiddag niet verder gekomen dan een 2-2 gelijkspel tegen ADO Den Haag. Vooraf zou daar voor velen voor getekend zijn. Achteraf was het een domper nadat Feyenoord lange tijd soeverein met 0-2 voorstond.

ADO begon agressief, maar naarmate de eerste helft vorderde kreeg Feyenoord steeds meer grip op de wedstrijd. Nadat een paar mogelijkheden niets opleverden, was het Luc Castaignos die vanuit een moeilijke positie met de rug naar het doel de bal in de goal lepelde. Nog geen tien minuten later kon de spits een door Vlaar doorgekopte corner met een prachtige omhaal de 0-2 maken.

Feyenoord bleef in het vervolg de grootste kansen krijgen. Met name Luc Castaignos liet twee uitgelezen mogelijkheden liggen, waarbij er een op de paal belandde.

Het kwam Feyenoord duur te staan dat het de wedstrijd niet definitief besliste. Tien minuten voor tijd kwam ADO via Vicento op 1-2. Daarmee ging het Haags kwartiertje van start. 5 minuten voor tijd leverde dat tegen de verhouding in de gelijkmaker op van Bulykin. In de allerlaatste seconde van de blessuretijd was Feyenoord nog dichtbij de zege, maar een vrije trap van Biseswar eindigde op de paal.
Tags

ado castaignos besliste biseswar bulykin doorgekopte haags kwartiertje lepelde naarmate soeverein verhouding vicento vlaar voorstond vorderde

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met FeyenoordFeyenoord E-zine

Meer dan 30.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

acardipane ake atletico beelen benita depay dijk dumfries dutch frankrijk frimpong gakpo geertruida girona hancko jbjerg koeman kuip liverpool madrid montevideo nederland oranje rodriguez simons sobat stengs veerman wieffer wijnaldum