Feyenoord naar kwartfinale via moeizame overwinning op Den Bosch

12 december 2001 22:01

Feyenoord heeft woensdagavond de kwartfinale van de Amstel Cup bereikt. In de Kuip wist Feyenoord FC Den Bosch met 2-0 te verslaan. In een slechte wedstrijd duurde het ongeveer een uur voordat feyenoord op voorsprong kwam. Na een zwakke start in de tweede helft forceerde Ebi Smolarek met een actie in het strafschopgebied de openingsgoal van de wedstrijd. Feyenoord zette vervolgens direct aan en scoorde binnen enkele minuten ook nog de tweede via de Japanner Ono. In een vrijwel lege en daardoor troosteloze Kuip scoorde Smolarek nog de derde goal. Die werd echter wegens buitenspel afgekeurd.

Feyenoord plaatste zich daardoor via een matige wedstrijd, toch gemakkelijk, voor de kwartfinale van de Amstel Cup.