Transparent
Inloggen
Sluiten

Larsen: ik heb gewoon tijd nodig

18 februari 2011 00:05

Tegenover Voetbal International liet Soren Larsen weten tijd nodig te hebben om in vorm te kunnen komen. "Ik heb gewoon tijd nodig. Ik zit nu in een fase dat ik aan alles moet wennen. De manier van spelen en trainen, mijn ploeggenoten, de club. Zoiets gaat niet vanzelf. Voetbal in Frankrijk is niet te vergelijken met voetbal in Nederland. In Frankrijk heb je als aanvaller veel meer rust. Hier ben je constant in beweging, loop je meer zonder bal."

De Deen heeft er alle vertrouwen in dat dat gaat lukken. "Ik heb nog steeds sterk het idee dat de Nederlandse competitie bij mij past. Daarom wil ik deze mogelijkheid met beide handen aangrijpen. Ik wil hoe dan ook slagen bij Feyenoord. Ik heb de laatste jaren niet veel geluk gehad. Blessures zorgden voor problemen."




Tags

larsen frankrijk nederland soren

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 29.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane advocaat arneslot berg bronckhorst bronkhorst eredivisie fildena gegadigden gio giovannni kasperk kloese liverpool maaskant medication middenveldert nederland opvolging ouderwetse pastoor pec pusic schreuder slot sobat twente wehave wieffer willykment