Transparent
Inloggen
Sluiten

Prijzen seizoenkaarten blijven volgend jaar gelijk, cadeau biografie Coen Moulijn

14 februari 2011 19:39 - Feyenoord.nl

Feyenoord.nl meldt dat de prijzen en de voorwaarden van de seizoenkaarten bij Feyenoord voor volgend seizoen gelijk zullen blijven. Nadere informatie over verlenging van de seizoenkaart krijgen seizoenkaarthouders en vaste relaties bij de mailing die naar verwachting komende maand op de mat zal vallen.

In samenwerking met uitgeverij De Buitenspelers / Voetbal International zal Feyenoord iedereen die zijn seizoenkaart aanhoudt en diegenen die vóór 1 juni 2011 een seizoenkaart aanschaffen voor het seizoen 2011-2012 een uniek exemplaar van de geactualiseerde biografie van Coen Moulijn schenken. De club wil hiermee zowel vaste als nieuwe seizoenkaarthouders bedanken voor hun steun en trouw. Tegelijkertijd brengen Feyenoord en uitgeverij De Buitenspelers / Voetbal International hiermee een prachtig eerbetoon aan de voetballer die ontegenzeggelijk de beste Feyenoorder óóit was en zal blijven.

Meer: Feyenoord.nl

Meer op Feyenoord.nl




Tags

biografie moulijn seizoenkaart buitenspelers cadeau uitgeverij aanhoudt diegenen eerbetoon exemplaar geactualiseerde mailing nadere ontegenzeggelijk trouw verlenging

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.401 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane alonso arneslot bong cacuoctructuyen cai casino chi chinh choi cung cuoc dang game geertruida gimenez hancko kloese krabbendam lien liverpool middenveldert nha slot tai thao timber tin wieffer yoda