Transparent
Inloggen
Sluiten

Cruciale zege tegen Heracles: 2-1

12 februari 2011 21:36

Feyenoord heeft zaterdagavond een zeer belangrijke zege behaald tegen Heracles. In De Kuip werd het 2-1 voor Feyenoord. Ryo Miyaichi en Diego Biseswar waren de doelpuntenmakers voor Feyenoord.

In een vrije vlakke eerste helft waren de buitenspelers Miyaichi en Biseswar de uitblinkers voor Feyenoord. Juist zij zorgden dan ook voor het verschil bij Feyenoord. De Japanner Miyaichi kreeg een assist van Biseswar op zijn borst, zette zich goed voor de bal en schoot goed binnen voor de 1-0. Diezelfde Miyaichi was ook dicht bij de 0-2. Die kwam uiteindelijk van Diego Biseswar. Vanaf de rechterflank krulde hij de bal met zijn linkervoet op schitterende wijze binnen, een werelddoelpunt.

Vlak voor rust krulde Mark-Jan Fledderus krulde een vrije trap over de muur en zorgde daarmee voor de 2-1. Die goal op slag voor rust zorgde voor het nodige vertrouwen bij Heracles in de tweede helft. De ploeg ging op zoek naar de gelijkmaker en kreeg daarvoor ook de kansen. Feyenoord kwam daardoor uiteindelijk met de schrik vrij.




Tags

biseswar heracles miyaichi krulde diego borst buitenspelers fledderus kuip linkervoet muur rechterflank ryo schrik uitblinkers werelddoelpunt

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 29.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aantrekkelijke acardipane arne arneslot beelen bijlow driessen dtk geluisterd gio gunnen kasperk kloese kraaij kwestie liverpool meijer middenveldert oosting pastoor podcast pusic slot sobat streuer trauner twente voortzetten wehave yoda