Transparent
Inloggen
Sluiten

De Vrij wacht seizoen af met bijtekenen

11 februari 2011 16:14

In een interview met Eredivisie Live laat Stefan de Vrij weten heel blij te zijn dat hij nu in het centrum mag spelen. "Het werd ook meteen duidelijk dat dat een betere positie voor mij is. Nu is het echt definitief dat de trainer mij centraal wil houden. En dat vertrouwen probeer ik dan terug te betalen tijdens de wedstrijden. Ik heb hoge verwachtingen van mezelf."

De verdediger wil dit seizoen nog afwachten alvorens zijn volgende zomer aflopende contract te verlengen. "Ik wacht sowieso dit seizoen af. Je weet het natuurlijk nooit. Want niemand had dit al verwacht. Stel dat het nog slechter gaat. Maar ik verwacht dat we er met dit team gewoon in blijven en dat we volgend jaar weer een goed team hebben. En dat we sowieso weer hoger mee kunnen draaien. Er zit heel veel talent in deze selectie. Als het evenwicht dan ook nog goed is, dan kan het wel iets moois worden," zegt De Vrij.

Lees het gehele interview op de website van Eredivisie Live




Tags

bijtekenen eredivisie stefan

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.470 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane albert arne arneslot arsenal arteta automation bommel both brands digital during fildena gaal google how kasperk liverpool marketing modern performance pwas rvp seo services slot stuivenberg superwebdevelopment web wehave