Transparent
Inloggen
Sluiten

Castaignos spreekt Italië-trip tegen

9 februari 2011 15:15

In het Algemeen Dagblad spreekt Luc Castaignos de berichten in Italiaanse media tegen dat hij deze week in Italië is voor een medische keuring en afronding van zijn contract. "Ik moet persoonlijk nog tot een akkoord komen, maar dat zal geen probleem zijn. Er is ook nog geen gelegenheid geweest om naar Italië te reizen om een contract te tekenen. Deze week speel ik met Oranje onder 19 jaar tegen Frankrijk, zaterdag wacht de thuiswedstrijd tegen Heracles alweer." Onder 19 oefent vanmiddag vanaf 15.00 uur tegen hun Franse leeftijdgenoten. Het duel wordt gespeeld in het Stade Pierre Paul Bernard in Talence, nabij Bordeaux.




Tags

castaignos afronding bernard bordeaux frankrijk heracles keuring leeftijdgenoten nabij oranje stade talence

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.468 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane albert arne arneslot arsenal arteta bommel both brain brands clearly detailed during fildena gaal giggs gio got incredible intensiteit into kasperk liverpool match medication performance rvp slot stuivenberg wehave