Transparent
Inloggen
Sluiten

Feyenoord: Chelsea gewaarschuwd

3 februari 2011 07:43

De jurist van Feyenoord stelt in De Telegraaf dat de club Chelsea gewaarschuwd heeft met betrekking tot de overgang van de jonge Nathan Ake. Inmiddels loopt er een onderzoek naar de overgang naar onder andere de betrokken makelaar. "Wij hebben Chelsea zowel mondeling als schriftelijk gewaarschuwd. Feyenoord kan een speler niet tegenhouden die op zijn zestiende verjaardag zijn eerste contract bij Chelsea wil tekenen. Maar Nathan Ake mag op zijn vijftiende niet worden begeleid door een FIFA-agent en geen besprekingen voeren over een contract. Feyenoord heeft een fax gestuurd met daarin de mededeling dat de FIFA-regels moeten worden gerespecteerd."




Tags

chelsea gewaarschuwd ake fifa nathan begeleid fax jurist makelaar mondeling schriftelijk tegenhouden telegraaf

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.516 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane advocaat arneslot berg bronckhorst bronkhorst eredivisie fildena gegadigden gio giovannni kasperk kloese liverpool maaskant medication middenveldert nederland opvolging ouderwetse pastoor pec pusic schreuder slot sobat twente wehave wieffer willykment