Transparent
Inloggen
Sluiten

Bradley bericht fout van Duitse krant

30 januari 2011 23:09

Op internet doet overal het bericht de ronde dat naast Marcel Meeuwis ook Michael Bradley wordt gehuurd van Borussia Monchengladbach. Ook wij worden hier heel veel over getipt en gevraagd waarom we het niet plaatsen. Het bericht is afkomstig van de Duitse nieuwssite Express.de. Op voorhand leek het al dat de website in de war is met Meeuwis, afkomstig van dezelfde club.

Inmiddels heeft Gudde tegenover Eredivisie Live laten weten dat het bericht onzin is. Aston Villa heeft vandaag op haar website ook gemeld dat Bradley morgen naar Engeland komt voor de medische keuring bij die club.

Express.de heeft het betreffende artikel inmiddels ook al van de nieuwspagina's verwijderd. De website heeft het vervangen door een artikel over de overgang van Meeuwis naar Feyenoord.




Tags

bradley meeuwis express engeland eredivisie getipt gudde keuring michael monchengladbach nieuwspagina nieuwssite onzin villa voorhand

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 29.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane achieve advocaat arneslot brighton chelsea citrate dysfunction erectile fildena geertruida hancko hartman kasperk kloese kraaij liverpool maaskant medication pastoor post potter pusic sildenafil slot timber voetbalprimeur wehave wieffer yoda