Transparent
Inloggen
Sluiten

Been: we hadden hier meer verdiend

30 januari 2011 17:07

Tegenover Eredivisie live liet Mario Been weten dat de teleurstelling groot was na de nieuwe nederlaag. "Je ziet maar weer, het geluk is aan de zijde van de ploegen die bovenin staan. We dachten dat we hier minimaal met een punten zouden weggaan. Dat zou ook verdiend zijn geweest. Wij speelden goed vandaag, kwamen er regelmatig sterk uit en kregen een aantal goede mogelijkheden. We hebben er alles aan gedaan, dat zie je ook aan de spelers. Daarom zijn ze ook zo teleurgesteld. Wij werken de hele wedstrijd aan een resultaat en dat zie je in de blessuretijd wegvallen. Dat komt de sfeer niet ten goede, maar toch zien zij ook dat dit iets is waarmee we verder kunnen. Ik ben er van overtuigd dat, als wij zo doorgaan, wij zeker uit deze situatie komen."




Tags

eredivisie weggaan wegvallen

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.708 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane arneslot bullaude candelaria dortmund excelsior fcb hamas hancko jong kabinet kasperk kraaij liverpool middenveldert minteh nederland oppositie plasterk rechtse sahin sem slot steijn twente wieffer wilders willykment yoda zetels