Transparent
Inloggen
Sluiten

Van Hanegem: nadenken over voorstel Been

28 januari 2011 10:16

In een interview in het Algemeen Dagblad laat Willem van Hanegem weten te zullen nadenken over het voorstel van Mario Been om wekelijks de wedstrijden te bespreken. "Mario heeft gevraagd aan me om op maandagen over de afgelopen wedstrijd te komen praten. Vrijblijvend. Ik weet 't niet." Van Hanegem heeft daar de nodige twijfels over. Nogmaals gaf hij aan dat het hem niet om een baan gaat. "Ik wil ook helemaal geen baan, ik wil geen trainer zijn. Dat heb ik nergens gezegd. Ik heb alleen mijn hulp aangeboden, nadat ik al heel lang niks meer van hem gehoord had. Nou, dan schrijf ik dat gewoon op. Het lijkt erop of Mario me als een vijand is gaan zien. Dat vind ik echt erg. Ik ben geen vijand van hem en al helemaal niet van Feyenoord. Mario vindt zichzelf niet helemaal geloofwaardig meer als hij mij een of twee dagen per week in zijn buurt heeft bij Feyenoord. Ik begrijp dat niet, nog los van de vraag of je zoiets moet doen. Maar je geloofwaardigheid daalt daar toch niet mee?"

"Mario vertelde me dat hij last had gekregen van mijn columns. Ze waren te kritisch geweest en klopten ook niet helemaal, vond hij. Ik heb daarop gezegd dat ik altijd over alles mijn eigen mening zal blijven schrijven in de krant. Ik laat me door niemand beïnvloeden daarin. Het is mijn visie met een paar grappen er soms doorheen. Er zit nooit een kwade opzet achter. Ik heb geprobeerd Mario daarvan te overtuigen. Kom op zeg, als je Van Beukering als versterking presenteert, dan doe je iets niet goed. Dan maak je je eigen spelersgroep onzeker."

Meer: Algemeen Dagblad




Tags

hanegem baan vijand beinvloeden beukering daalt geloofwaardig geloofwaardigheid grappen klopten maandagen vrijblijvend

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 29.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane again also arne arneslot because bosz championship kloese kraaij liverpool middenveldert milambo oosting poor reds schreuder slot soap stengs there think timber trend what will willykment year yoda zerrouki