Transparent
Inloggen
Sluiten

Volgende week vervolg gesprek Been en Van Hanegem over FC Twente - Feyenoord

27 januari 2011 18:05

Feyenoord.nl meldt dat Mario Been en Willem van Hanegem de problemen tussen hen hebben uitgesproken. Afgesproken is voorts dat Willem van Hanegem de zware uitwedstrijd tegen FC Twente van komende zondag nauwlettend zal bekijken. Volgende week komen de twee weer bijeen om daar over te praten. "Het enige dat ik hoop is dat het goed gaat met de club", stelt Van Hanegem. "Mario heeft me gevraagd de wedstrijd van zondag goed te bekijken. Dat doe ik toch altijd al, dus dat is geen moeite en doe ik graag. Volgende week kunnen we dan wellicht doorpraten. Het gaat er vooral om hoe er voor te zorgen dat de spelers vertrouwen terugkrijgen, want voetballen kunnen ze. Het belangrijkste voor nu is dat de supporters rustig blijven, want bij trammelant is echt niemand gebaat", aldus ‘De Kromme’.

Meer: Feyenoord.nl




Tags

hanegem twente doorpraten terugkrijgen trammelant

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.437 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane albert arne arneslot bijbehorend bijlow dtk fardau gelul jacobs jans joseph kloese kraaij liverpool meewerkt middenveldert milambo ondertekend oosting opgewaardeerd opvoeren peeters persie slot stengs streuer trauner twente wereldsalaris