Transparent
Inloggen
Sluiten

Voorbeschouwing Feyenoord - NEC

8 december 2001 13:33

Verslaggever: RvN

Bert van Marwijk heeft maar weinig tijd gehad om de concentratie van de spelers gericht te krijgen op de competitiewedstrijd tegen NEC. Na het feest van de kwalificatie voor de vierde ronde van de UEFA Cup moeten alle ogen weer gericht zijn op de competitie. Zondagmiddag 14.30 uur speelt Feyenoord in de eigen Kuip tegen NEC. De wedstrijd staat onder leiding van scheidsrechter Herman van Dijk.

Bij winst kan Feyenoord de virtuele voorsprong op Ajax van 2 punten minimaal behouden en houdt het PSV, dat volgende weke naar Rotterdam komt op een bijna onoverkomelijke achterstand.

Gyan en kalou voegden zich gisteren weer bij de selectie, zij ontbraken in Duitsland. Hun meespelen is nog niet zeker, maar het ziet er ogenschijnlijk wel goed uit voor het tweetal. Emerton en Van Wonderen kampen met spierblessures en zijn er zo goed als zeker niet bij. Verder ontbreken Collen, Van Haaren, Van Gobbel en Tininho. Leonardo ontbreekt wegens een schorsing voor zijn rode kaart bij het tweede elftal.

Bij NEC ontbreken Zonneveld, Hristov en de geschorste Wisgerhof.

Meer op




Tags

voorbeschouwing collen concentratie dijk duitsland emerton gobbel gyan haaren hristov kalou kuip kwalificatie leonardo marwijk onoverkomelijke spierblessures tininho uefa voegden weke wisgerhof wonderen zonneveld

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 29.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aanvoer acardipane administratieve blind danall gaal geloofwaardigheid gemeente gravenberch hancko herik jorien kloese knvb kompas kroes kuip madrid middenveldert milambo praag renovatie rvc slot sobat ueda willykment woerts woningbouw yoda