Transparent
Inloggen
Sluiten

BEENHAKKER VERTREKT PER DIRECT BIJ FEYENOORD

24 januari 2011 20:11

Feyenoord heeft zojuist laten weten dat Leo Beenhakker toch per direct bij Feyenoord vertrekt. Hij is door de directie van Feyenoord op non-actief gesteld. Algemeen directeur Eric Gudde spreekt van een vertrouwensbreuk met de technisch directeur na zijn uitlatingen over de rest van de directie in diens persconferentie.

"We zitten met de club in een uiterst turbulente periode waarin blind vertrouwen en volledig respect naar elkaar toe cruciaal zijn", aldus algemeen directeur Eric Gudde op Feyenoord.nl. "Het is door alle uitlatingen die Leo Beenhakker de laatste dagen heeft gedaan duidelijk dat hiervan geen sprake meer is. In het belang van de club hebben we hem daarom vandaag verteld dat zijn werkzaamheden per direct stoppen. Via zijn zaakwaarnemer heeft hij later op de dag aangegeven dat een door Feyenoord voorgestelde ‘minnelijke regeling’ wat hem betreft niet aan de orde is. Dit betekent dat we zijn basissalaris tot 1 juli zullen moeten doorbetalen op basis van de exit regeling in zijn contract."

Volgens Gudde is de club inmiddels druk in de weer om een vervanger te vinden. Zolang die er niet is, neemt de directie de werkzaamheden van Beenhakker voorlopig waar. ‘Waarbij’, volgens Gudde, ‘uiteraard voortdurend zal worden overlegd met de technische staf.’




Tags

beenhakker gudde leo regeling basissalaris blind doorbetalen minnelijke

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.453 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aantrekkelijke acardipane arne arneslot bijbehorend bijlow dtk geeneen geluisterd gelul kasperk kloese kraaij kwestie liverpool meewerkt meijer ondertekend oosting opgewaardeerd opvoeren podcast pusic slot streuer trauner twente voortzetten wereldsalaris yoda