Transparent
Inloggen
Sluiten

Gilhaus zou Feyenoord wel zien zitten

21 januari 2011 07:42

Martin van Geel lijkt vooralsnog de belangrijkste kandidaat om Leo Beenhakker op te volgen. De andere naam die al maanden genoemd wordt is Hans Gilhaus. In het Algemeen Dagblad laat hij weten ook wel open te staan voor de functie. "Bij Chelsea stop ik aan het eind van het seizoen en de functie van technisch directeur zou mij erg aanspreken. Als ik word benaderd, schuif ik zeker aan voor een gesprek."

Hij sprak volgens het AD recentelijk al met 'iemand van de Vrienden van Feyenoord'. "Dat ging niet over een functie bij de club. Feyenoord wilde weten hoe een grote club als Chelsea precies wordt gerund. Ik lees overal dat mijn naam nu wordt genoemd, net als die van Martin van Geel."




Tags

gilhaus chelsea beenhakker gerund hans leo recentelijk

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.687 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane arneslot bong bullaude candelaria dortmund excelsior fcb geweld hamas italiaan jong kabinet kasperk kraaij livetructiepdemnay marwijk nederland nhung nuri plasterk sahin sem slot steijn thu twente wieffer willykment yoda