Transparent
Inloggen
Sluiten

Been: begrip voor reacties dat ik elftal niet aan voetballen krijg

20 januari 2011 16:01

In een interview op VI Radio liet Mario Been weten 'zich heel goed te kunnen voorstellen dat mensen zeggen dat Been de spelers niet aan het voetballen krijgt. Dat is de realiteit op dit moment, buiten het feit dat wij intern wel zien waar het aan ligt.'

"Of mijn positie onder druk komt? Als mensen die daarover moeten oordelen denken dat het niet goed genoeg is, dan ga je eruit. Maar vorig jaar hebben we ondanks alles wel een geweldig jaar gehad. Daarna is er nog het een en ander gebeurt. We zijn een hoop kwijtgeraakt en hebben dit seizoen veel langdurige blessures. We missen daardoor de ervaren spelers die jonge spelers aan de hand nemen. Daardoor hebben we een heel onevenwichtig elftal."

Volgens Been is de doelstelling nog steeds het linkerrijtje en het halen van de playoffs. "Dat moet toch ons streven blijven."




Tags

kwijtgeraakt linkerrijtje onevenwichtig playoffs

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.676 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane agency arneslot binh bong cai cuoc dang fcb hap hay hoi kasperk kraaij livetructiepdemnay marwijk mot nap nha nhung plasterk rut sahin seo superwebdevelopment tai tin uoc viet willykment