Transparent
Inloggen
Sluiten

Been roept Van Hanegem op te komen praten

19 januari 2011 12:08

Mario Been deed de oproep aan Willem van Hanegem om te komen praten in plaats van kritiek te leveren via zijn column, zo staat te lezen op de website van RTV Rijnmond "Willem is hier altijd welkom. Ik wil met Willem altijd over voetbal praten, want dat is een meerwaarde. Willem is een geweldige speler geweest en heeft een geweldige historie bij deze club. Maar kom dan praten en ga niet je ongenoegen uiten of dingen roepen die ongenuanceerd zijn, want je weet niet hoe het werkt. Als iemand roept van buitenaf: ‘Feyenoord speelt geen aanvallend voetbal’, dan raakt dat geen hout," aldus Been. ,,Ik speel altijd met drie spitsen en een nummer 10 erachter. Wij horen bij de beste vier ploegen wat het creëren van kansen betreft. Maar we hebben ook de ploeg die de slechtste efficiëntie heeft want we missen de meeste kansen."

"Als je een echte Feyenoorder bent dan kom je hier naar toe en praat met ons. Nogmaals, hij is altijd welkom, alleen een baan aanbieden kan ik hem niet, want die is er niet. Maar praten met Willem over voetbal wil ik altijd, daar word ik beter van en de club ook," besluit Mario Been zijn oproep aan Van Hanegem.

Bekijk video Been: RTV Rijnmond




Tags

hanegem rijnmond baan buitenaf column efficientie historie hout ongenuanceerd

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 29.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane arneslot benita bosz fortuna freak geertruida gimenez kasperk kloese koeman lijnders lingr liverpool lopez middenveldert milambo minteh nieuwkoop pedersen read sassuolo sauer slot stuivenberg timber twente wehave wieffer willykment