Transparent
Inloggen
Sluiten

Been: vertrek Beenhakker verschrikkelijk [video]

18 januari 2011 13:11

Tegenover Nusport liet Mario Been weten het verschrikkelijk te vinden dat Leo Beenhakker vertrekt. "Ik vind het heel vervelend, verschrikkelijk gewoon. Ik sprak hem dagelijks. Ik wist waarmee hij worstelde. Wat zijn problemen waren? Dat moet je hem zelf vragen. Uiteindelijk houdt Leo de eer met zijn beslissing aan zichzelf. Logisch. Want hij heeft een veel te grote carrière gehad om zich in een later stadium door de raad van commissarissen te laten wegsturen." Voor hem persoonlijk zal het opstappen van Beenhakker geen directe consequenties hebben, vermoedde Been.

Meer: Nusport


Het Algemeen Dagblad bericht over de persconferentie van Been, waarin hij ook inging op het vertrek van Beenhakker: "Ik ben het hier helemaal niet mee eens. Leo is te gemakkelijk afgeserveerd. Hij heeft bij Feyenoord onder heel moeilijke omstandigheden moeten werken in de afgelopen twee jaar. Maar zeker de laatste weken heb ik vooral respect bij de leiding voor Leo gemist. Dan begrijp ik heel goed dat je de eer aan jezelf houdt. Dat heeft hij goed gedaan."




Tags

beenhakker leo eer wegsturen worstelde

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.690 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane ang ban bong bsport bsportvn bty cai chau chi cho chon con cuoc dang fcb hang kasperk lua mot nap nha nhung rut sahin tai tin vao viet willykment