Transparent
Inloggen
Sluiten

Freiburg kent ook zijn problemen

4 december 2001 23:59

Verslaggever: RvN

Hoewel in aantal niet zoveel als Feyenoord, kent ook SC Freiburg zo zijn problemen in aanloop naar het duel met Feyenoord. En ze maken zich daar flinke zorgen over. Met name de Georgier Lewan Kobiaschwilis is een groot twijfelgeval. Naast een spierblessure liep hij nu ook nog een infectie op. Meevallers voor coach Finke zijn de terugkeer van Diarra en Soumalia Coulibaly. International Kehl viel bij de training uit en liet zich in het ziekenhuis onderzoeken. De angst was groot voor een blessure, maar dat bleek uiteindelijk mee te vallen. Het lijkt erop dat hij donderdagavond wel kan halen.

De Duitsers zullen komende donderdag de 10 nederlaag van Rotterdam goed moeten maken en zullen dus minimaal twee keer moeten scoren om door te komen. De Duitse coach realiseert zich terdege dat dat tegen Feyenoord een enorm lastige opgave zal gaan worden. Tegelijkertijd moet een tegengoal door de Duitsers van de gevaarlijke aanval van de Rotterdammers voorkomen moeten worden.

De supporters zijn er in ieder geval klaar voor. het stadion is geheel uitverkocht. ook voor de Feyenoordfans is geen kaart meer te verkrijgen voor het duel in de derde ronde van de UEFA Cup.

Meer op




Tags

freiburg coulibaly diarra feyenoordfans finke georgier gevaarlijke infectie kehl kobiaschwilis lewan meevallers opgave soumalia terdege uefa verkrijgen

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.353 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aanvoer acardipane administratieve bayern blind danall gaal geloofwaardigheid gemeente gimenez gravenberch hancko herik jorien kloese knvb kroes kuip madrid middenveldert milambo praag renovatie rvc slot sobat volkslied willykment woningbouw yoda