Transparent
Inloggen
Sluiten

Van Hanegem snapt niet dat Feyenoord geen contact zoekt

16 januari 2011 16:52

Tegenover Radio Rijnmond liet Willem van Hanegem weten niet te begrijpen dat Feyenoord geen contact met hem opneemt, naar aanleiding van zijn aanbod om Feyenoord te helpen. "Ik hoorde ook dat investeerder Pim Blokland vond dat we met elkaar om de tafel moesten, maar dat is niet gebeurd. En die Blokland is niet de minste."

Volgens Van Hanegem wordt hij door sommigen gezien als bedreiging. "Ik ben ervan overtuigd dat ze genoeg kwaliteit in de ploeg hebben. Alleen zie ik soms simpele dingen mis gaan en misschien dat ik zou kunnen helpen. Ik heb toen mij op tv gevraagd werd of ik Feyenoord zou wilde helpen, impulsief ‘ja’ gezegd. Daar is toch niks mis mee. Het raakt me dat het niet goed gaat met de club."

Meer: Radio Rijnmond




Tags

hanegem blokland rijnmond bedreiging impulsief simpele

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 32.774 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane bayer bueno chemie dtk eredivisie fitheid girona groningen hancko kloese kraaij leverkusen lichtpuntjes lotomba milambo nac nadje omschakeling praag priske salzburg slot socrates sparta timber wellenreuther yoda zechiel zerrouki