Transparent
Inloggen
Sluiten

Swerts definitief voor anderhalf jaar Feyenoorder

5 januari 2011 15:04 - Sport-promotion.nl

De transfer van Gill Swerts (AZ) naar Feyenoord is een feit. De Belgische international speelt de komende anderhalf jaar in Rotterdam-Zuid, zo meldt Sport-Promotion, het makelaarskantoor van de verdediger. Vandaag bereikten alle betrokken partijen overeenstemming met elkaar. Gill wordt de rest van dit seizoen gehuurd van AZ en kwam een nieuw contract overeen voor volgend jaar bij Feyenoord. Gill komt komende zomer dan transfervrij over van AZ.

"Dit is geen club, dit is familie," aldus Swerts over de manier waarop hij ontvangen werd bij Feyenoord. "Ik vind het een eer om hier weer te mogen spelen. Vrijdag vertrekken we op trainingskamp naar Oman. Daarna volgt de tweede seizoenshelft. Ik weet nu al dat ik straks kippenvel zal hebben als ik het veld in de Kuip weer oploop."

Meer op Sport-promotion.nl




Tags

swerts gill bereikten eer kuip oman oploop promotion trainingskamp

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.527 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane advocaat arneslot benita bronckhorst bronkhorst degradatie fildena gegadigden gio giovannni kasperk kloese liverpool medication middenveldert nederland nieuwkoop opvolging ouderwetse pec pedersen pusic read sassuolo schreuder slot sobat twente wehave