Transparent
Inloggen
Sluiten

Tomasson wil bij Feyenoord blijven

25 december 2010 21:01 - Sporten.dk

Verslaggever: A

Jon Dahl Tomasson geeft in een interview met het Deense Sporten.dk aan bij Feyenoord te willen blijven. Is het niet als speler, dan in een andere rol in de organisatie. "Ik ga in het voorjaar met de club om tafel, waarschijnlijk in maart. Ik weet nog niet of dit mijn laatste seizoen is als voetballer. In eerste instantie richt ik me op het terugkomen van mijn blessure om de club te helpen", aldus de Deen.

De spits vertelt dat de huidige staat van Feyenoord hem aan het hart gaat, maar dat hij hoop ziet door de goede jeugd. "We hebben een gemiddelde leeftijd van ongeveer 23, dus er is behoefte aan ervaren krachten zoals ik. Hopelijk kan ik mijn steentje bijdragen in het voorjaar. De tijd is nog niet rijp om terug te keren naar Denemarken".

Meer op Sporten.dk




Tags

tomasson voorjaar dahl denemarken jon krachten steentje

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.462 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane albert arne arneslot arsenal arteta both brain brands clearly detailed during gaal giggs gio got incredible intensiteit into kasperk liverpool match modern pastoor players pusic slot stuivenberg wehave yoda