Transparent
Inloggen
Sluiten

Ook Megastad FM mee naar Oman voor trainingskamp Feyenoord

23 december 2010 05:14

Het trainingskamp van Feyenoord in Oman zal uitgebreid te volgen zijn. Naast RTV Rijnmond meldt nu ook Megastad FM dat het mee zal gaan naar Oman om Feyenoord op de voet te volgen.

Tussen 10 en 14 januari zal dagelijks het programma Feyenoord in Oman worden uitgezonden tussen 20.00 en 21.00 uur. Edward van Cuilenborg en Onno Hansum reizen met de Feyenoord-selectie mee naar de havenstad Sohar waar de stadionclub de tenten zal opslaan om zich voor te bereiden op de belangrijke tweede seizoenshelft. Op zaterdag 15 januari zal tussen 17.00 en 20.00 uur een compilatieprogramma worden uitgezonden met daarin alle hoogtepunten van het trainingskamp.

Naast het allerlaatste nieuws over Feyenoord zal er in het programma ruimschoots aandacht zijn voor het Sultanaat Oman; kunnen luisteraars prijzen winnen met de Feyenoord-Quiz én is er voor de supporters de mogelijkheid om vragen voor te leggen aan Mario Been, Eric Gudde, Leo Beenhakker en de spelers van Feyenoord.




Tags

oman trainingskamp megastad beenhakker compilatieprogramma cuilenborg edward gudde hansum havenstad hoogtepunten leo luisteraars onno opslaan quiz rijnmond sohar stadionclub sultanaat tenten

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.438 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane albert arne arneslot bijbehorend bijlow dtk fardau geeneen gelul jacobs joseph kasperk kraaij kwestie liverpool meewerkt middenveldert milambo ondertekend oosting opgewaardeerd opvoeren persie slot streuer trauner twente wereldsalaris yoda