Transparent
Inloggen
Sluiten

Van Hanegem biedt zich opnieuw aan bij Feyenoord

21 december 2010 07:20

In zijn column in het Algemeen Dagblad heeft Willem van Hanegem zich opnieuw aangeboden bij Feyenoord.

Als ze mij vragen of ik wil helpen, doe ik het gelijk. Het zou raar zijn als ik daar 'nee' op zou zeggen. Maar als ik zoiets aanbied, wordt er altijd een beetje vreemd over gedaan. Ik heb daarom wel eens het idee dat ze bij het huidige Feyenoord een beetje bang voor me zijn. Dat is nergens voor nodig. Ik houd van die club, wil dat het plezier en het lef terugkeren binnen die club en om dat te bereiken wil ik best helpen. En ik hoop dat veel oud-spelers zich melden om hetzelfde te doen.

Ze hoeven van mij niet meteen in het bestuur of de directie. Maar haal ze naar je toe, laat ze mee praten en adviseren. Zij hebben Feyenoord groot gemaakt en weten hoe dat moet.

Mensen vinden me wel eens negatief, maar ik ben tien keer positiever dan de gemiddelde Feyenoorder. Ik geloof namelijk wel in de club en ik geloof vooral ook in de spelers die we hebben. Ik adviseer alleen wel om die mantel der liefde eens aan de voddenboer mee te geven.


Lees de gehele column op de website van het Algemeen Dagblad




Tags

hanegem column aanbied bestuur liefde mantel voddenboer

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 29.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane advocaat arne arneslot brighton bronckhorst bronkhorst chelsea citrate dysfunction erectile fildena geertruida gegadigden gio hartman kasperk kloese kraaij medication nederland ouderwetse pastoor potter sildenafil slot twente wehave wieffer yoda