Transparent
Inloggen
Sluiten

Wijnaldum: rechtsbuitenpositie heeft mijn ontwikkeling geremd

15 december 2010 23:16

In de nieuwe uitgave van Voetbal International is Georginio Wijnaldum kritisch op zichzelf. "Ik scoor veel te weinig. Met mijn kwaliteiten moet ik in een seizoen toch minstens tien doelpunten maken. Ik vraag me alleen wel af waar ik had gestaan als Feyenoord me zou hebben opgeleid als nummer 10, in plaats van als rechtsbuiten. Die plek heeft mijn ontwikkeling geremd."

Het contract van de jongeling loopt in de zomer van 2011 af. "Ik ben daar eigenlijk geen moment mee bezig. Ik heb nog geen beslissing genomen. Ik denk er bewust niet over na, anders kan dat van invloed zijn op mijn spel", aldus Wijnaldum. Leo Beenhakker, technisch directeur bij de Stadionclub, wil voor de winterstop duidelijkheid van het jeugdproduct. "Ze kunnen van alles willen, maar ik neem de tijd die ik nodig denk te hebben. Ik kan geen beslissing forceren. Pas als ik zeker weet wat ik wil, kom ik daar mee naar buiten", besluit hij.




Tags

wijnaldum geremd rechtsbuitenpositie beenhakker jeugdproduct jongeling leo scoor stadionclub

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 29.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aantrekkelijke acardipane arne arneslot avila brands driessen geluisterd gio hag input kasperk kloese kraaij kraay lingr liverpool meijer middenveldert oosting pastoor podcast pusic rvp slot sobat twente voortzetten wehave yoda