Transparent
Inloggen
Sluiten

Oud-spelers pleiten voor technische adviesraad bij Feyenoord

11 december 2010 11:55

In de nieuwe uitgave van Hand in Hand pleiten diverse oud-spelers voor de vorming van een technische adviesraad bij Feyenoord. Ze denken dat een technische commissie kan zorgen voor een constante factor die de macht van toevallige passanten verkleint. Buijs: "Trainers en technisch-directeuren konden in De Kuip altijd doen wat ze wilden. Er werden dure buitenlanders gehaald die niets toevoegden, terwijl talentvolle jeugd geen kans kreeg en moest vertrekken."

Oud-spelers zijn bij uitstek geschikt om plaats te nemen in een dergelijke adviesraad. Van Hanegem, Jansen, Bosvelt, Van Hooijdonk, Metgod en Troost worden genoemd. Fräser: "Die mannen hebben een netwerk en kennen de club. Zij kunnen de balans bewaken. Dat bevordert de doorstroming van de jeugd. Het is triest dat een middelmatige back als Östlund werd gehaald, terwijl je zelf Zuiverloon hebt opgeleid. Voor dat sportieve wanbeleid is te weinig aandacht geweest."

Meer: Supportersvereniging




Tags

adviesraad pleiten bevordert bosvelt buitenlanders constante factor fraser hanegem hooijdonk jansen kuip macht metgod middelmatige ostlund supportersvereniging toevallige toevoegden troost verkleint vorming wanbeleid zuiverloon

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.463 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane albert arne arneslot arsenal arteta both brain brands clearly detailed during gaal giggs gio got incredible intensiteit into kasperk liverpool match modern pastoor players pusic slot stuivenberg wehave yoda