Transparent
Inloggen
Sluiten

Gyan zegt af voor oefenstage met Ghana

27 november 2001 19:31 - Feyenoord.nl

Verslaggever: RvN

Chris Gyan heeft afgezegd voor de oefenstage van het Ghanese nationale elftal, zo meldt Feyenoord. Hij wil alleen uitkomen in het laatste deel van de voorbereiding op de Africa Cup en de Africa Cup zelf voor Ghana. Daardoor kan hij in december gewoon voor Feyenoord uitkomen. Het is de vraag in hoeverre de beslissing van Gyan zijn kansen voor het nationale elftal beinvloedt. Via een uitgebreide voorbereiding in december wil de Ghanese voetbalbond een team formeren dat mee kan doen om de prijzen in de Africa Cup.

de Ghanese voetbalbond dinsdag laten weten slechts gedeeltelijk in te gaan op de uitnodiging voor het nationale elftal. De verdediger was door Ghana gevraagd om begin december al naar Afrika te reizen ten einde deel te kunnen nemen aan de uitgebreide voorbereiding van het land op de Afrika Cup 2002, maar zal waarschijnlijk alleen het laatste gedeelte van de voorbereiding en het toernooi zelf mee maken.

Meer op Feyenoord.nl




Tags

ghana gyan africa afrika formeren

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 29.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane achieve advocaat arneslot brighton chelsea citrate dysfunction erectile fildena geertruida hancko hartman kasperk kloese kraaij liverpool maaskant medication pastoor post potter pusic sildenafil slot timber voetbalprimeur wehave wieffer yoda