Transparent
Inloggen
Sluiten

Feyenoord laat onnodig punten liggen in Tilburg: 1-1

5 december 2010 14:20

In een hele matige wedstrijd heeft Feyenoord in Tilburg opnieuw punten laten liggen. Dit werd het het 1-1 door een laat doelpunt van Willem II.

In de wedstrijd gebeurde er in de eerste helft heel weinig. Vlak voor rust vloog een vrije trap van Biseswar er via Leerdam binnen. Feyenoord kreeg vervolgens de kans op de 0-2. Castaignos kreeg de bal niet over de keeper gelobt. De keeper van Willem II maakte daarbij hands buiten het strafschopgebied, maar werd niet bestraft.

Na rust had Feyenoord diverse kansen om de wedstrijd te beslissen. Toen de ploeg dat verzuimde ging het steeds verder naar achteren. Dat gaf Willem II ruimte voor een offensief. in de slotfase leverde dat ook nog een doelpunt op toen Ricky van Haaren in eigen goal kopte. Feyenoord kon alsnog winnen, maar een inzet van Wijnaldum werd van de lijn gehaald.




Tags

tilburg biseswar castaignos gelobt haaren hands leerdam offensief ricky wijnaldum

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 29.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane albert arne arneslot arsenal arteta automation bommel both digital during fildena google heerenveen how intensiteit into kuip marketing modern performance pwas schreuder seo services slot stuivenberg superwebdevelopment web wehave