Transparent
Inloggen
Sluiten

Van Hanegem: hopeloos voetbal zonder gedachte

29 november 2010 10:32

Willem van Hanegem haalde in zijn column in het Algemeen Dagblad uit naar het voetbal van Feyenoord.

Dat er gewonnen is, daar ben ik hartstikke blij mee. Als supporter juich ik, als liefhebber word ik chagrijnig. Die wedstrijd, althans wat ik er van zag, was niet om aan te zien. Het is hopeloos voetbal zonder gedachte en ik zie de sfeer in de ploeg ook dalen.

In de overlevingsstrijd zijn het ook belangrijke punten. Maar komop, blijf alsjeblieft de realiteit onder ogen zien. De selectie van Feyenoord is helemaal niet zo slecht. En houd op over gebrek aan routine, vorig jaar waren die oudjes toch de gebeten honden? Dan moet je nu niet zeuren over jeugdigheid. En los daarvan; deze selectie moet op de zesde of zevende plaats staan in de eredivisie.

Elke positie lager is een schandaal en mag door geen enkele Feyenoorder als 'tijdelijk normaal' worden beschouwd. Die gelatenheid is dodelijk voor de ambitie die een sportclub altijd moet hebben. En niet alleen nu hè? Als je nu met te weinig genoegen neemt, gaat dat diep in je club zitten en duurt het nog jaren eer het er weer uit is.


Lees de gehele column van Van Hanegem in het Algemeen Dagblad.




Tags

hanegem column chagrijnig dalen dodelijk eer eredivisie gebeten gelatenheid honden jeugdigheid juich komop oudjes overlevingsstrijd routine schandaal sportclub

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.482 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane antwerp arneslot bommel brighton charismatisch eredivisie excelsior geertruida heerenveen intensiteit knvb kraaij kuip liverpool middenveldert onzekerheid pec persie potter schreuder scouten slot speelgoed timber vakken voetbalprimeur willykment yoda zeb