Transparent
Inloggen
Sluiten

10 afwezigen of twijfelgevallen: Van Hooijdonk terug

24 november 2001 11:41

Verslaggever: RvN

Zondagmiddag 14.30 uur staat in de Kuip de competitiewedstrijd tegen Willem II op het programma. De wedstrijd staat onder leiding van scheidsrechter Wegereef. Afhankelijk van de uitslag van Ajax-PSV kan Feyenoord de Amsterdammers bij winst op een grotere achterstand zetten en zich daarmee in een uitstekende positie plaatsen in de titelrace.

Maar dan zal Van Marwijk wel weer een elftal op het veld moeten kunnen zetten welke Willem II zou kunne verslaan. Zoals bekend kampt Van Marwijk met een reeks van blessures. 7 spelers ontbreken in ieder geval, Emerton (internationel verplichtingen), Van Haaren (terug bij Feyenoord 2), Collen, Paauwe, Van Gobbel, Van Gastel en Tininho, 3 spelers van wie het twijfelachtig is of zijn in actie kunnen komen: Van Wonderen, Rzasa en kalou. De laatste twee maken de meeste kans op een plaats in de selectie. Pierre van Hooijdonk is na zijn schorsing in Europees verband weer terug. Boutahar en Sprockel maken opnieuw onderdeel uit van de selectie.

Ten opzichte van het duel tegen Freiburg keert Van Hooijdonk terug in het elftal. Elmander zal waarschijnlijk een linie zakken, waardoor De Visser terugzakt naar een plaats als linksback als Rzasa eventueel niet op tijd fit blijkt.

Willem II heeft ook zo zijn problemen alhoewel die minder talrijk zijn als bij Feyenoord. Van Beelen, Caluwe en Meeuwis zijn geblesseerd. Het is nog onzeker of Matthijssen van de partij kan zijn.

Meer op




Tags

hooijdonk marwijk rzasa twijfelgevallen alhoewel beelen boutahar caluwe collen elmander emerton freiburg gastel gobbel haaren internationel kalou kuip kunne matthijssen meeuwis paauwe sprockel talrijk terugzakt tininho twijfelachtig visser wegereef wonderen

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.500 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane advocaat arneslot brighton bronckhorst bronkhorst chelsea citrate dysfunction erectile fildena geertruida gegadigden gio hartman kasperk kloese kraaij medication nederland ouderwetse pastoor post potter sildenafil slot twente wehave wieffer yoda